Ťuli a Ťuli Prírodný balzam na pery káva 15 ml

Neohodnotené
 
 

Balzam na pery káva, ktorý pery nielen zvláčni a hydratuje, ale dokáže urýchliť hojenie rán, poradiť si s baktériami či oparom, ktoré na ne číhajú, a hlavne obohatiť ich štruktúru o vitamíny a minerály.

Môžeme doručiť do
22.10.2020
€4,80 / ks    
Značka Ťuli a Ťuli
Kategória Balzamy
 

Balzam na pery zo 100% prírodných zložiek ošetruje a zároveň chráni jemnú pokožku pier pred vonkajšími vplyvmi.

Hlavnou zložkou balzamu je organický (BIO), vysoko kvalitný panenský mandľový olej bohatý na vitamíny A, E, B a D. Obsahuje minerály: draslík, horčík a vápnik, pozostáva z množstva olejov, ktoré majú pozitívny účinok na pokožku. Kyselina olejová, ktorá je obsiahnutá v 86% mandľového oleja, preniká hlboko do pokožky a vytvára pocit jemnej kože. Kyselina linolová zvlhčuje pokožku a chráni ju pred UV žiarením.

Ďalšou zložkou prírodného balzamu na pery je BIO včelí vosk, ktorý sa už od nepamäti používal na liečbu kožných ochorení. Jeho antibakteriálne a protizápalové účinky spolu s množstvom vitamínu A pôsobia na pokožku regeneračne, ozdravujúco, podnecuje produkciu nových kožných buniek a udržuje kožu mladú a pružnú. Včelí vosk je priepustný pre vzduch, nezakrýva póry a má schopnosť absorbovať molekuly vody zo vzduchu. Pokožka môže dýchať a zostáva hydratovaná.

100% prírodná silica kávy dáva balzamu veľmi jemný nádych kávovej plantáže.

Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera alba, Coffea Arabica Seed Oil.

Značka používa len tie najkvalitnejšie suroviny z celého sveta a nešetrí na nich. Pokiaľ je možné kvalitnú surovinu zohnať v BIO kvalite, tak ju použije. Vďaka svojmu prístupu objavila obrovskú silu rastlinných olejov, mastí, liečivých solí, včelích produktov a 100% prírodných silíc, ktoré sú zdrojom nespočetného množstva vitamínov a minerálov potrebných pre výživu organizmu. Všetky produkty sú balené do skla s dreveným alebo skleneným uzáverom . Vďaka recyklovateľným obalom podporujeme minimum odpadu. Produkty vznikajú z lásky k životu a prírode.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: